Coòpolis participa la seva primera FESC!

16 d'octubre de 2017

El cap de setmana del 20, 21 i 22 d’octubre, se celebra la Fira d’Economia Solidària a la Fabra i Coats, organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya.

És el primer cop que es celebra des que hem posat en marxa el projecte, i participem durant tot el cap de setmana en diverses activitats:  D’una banda dinamitzarem la sessió d’intercooperació, conjutament amb Pam a Pam i Balanç Social; comptarem amb un stand informatiu sobre el projecte, al qual hem convidat a les iniciatives que hem acompanyat durant aquest any a presentar-se des d’aquest espai; i participarem en dues taules de debat:

  • Els Ateneus Cooperatius, una eina per a l’economia social i solidària? (Dissabte 21 d’octubre de 12.30h-14.30h)
  • La bombolla de l’economia solidària (Dissabte 21 d’octubre de 18.00h a 19.30h)

En aquesta edició, la FESC 2017 vol aprofundir en les nocions de què és allò comú i com garantim que el que creem hi pertanyi. Enfront d’un capitalisme individualista i privatiu, volem construir una economia col·lectiva i accessible. En aquest moment d’auge de l’ESS, en el qual hem aconseguit que algunes administracions hi estiguin apostant com una font de creació de llocs de treball, volem aprofitar l’espai de la FESC per preguntar-nos com ens afecta això i quines dependències ens genera.